Direktlänk till inlägg 25 juni 2011

dålig!

Av patricia - 25 juni 2011 20:26

jag är så fruktansvärt dålig på att blogga!! kommer på det ibland när jag läser Marias blogg.

jag är sjukskriven just nu. har opererat knät och fått ett nytt korsband.

Det går rätt bra nu...har gått några steg bara med en krycka.


Emil har haft avslutning på Golfen och han vill fortsätta nästa termin med! Så nu letar vi efter golfklubbor vänster.


Emma har varit på läger i Tyringe. Hon verkar haft det bra och verkar vilja åka tillbaka. Tyringe är föresten världens minsta och tråkigaste stad! VARFÖR har dom en egen ishall????


Magnus, Emil och jag bodde på Möllegårds B&B en natt. inte det bästa men ändå inte det sämsta.


Emma fick beröm av tränaren att hon hade jobbat på bra hela veckan på lägret och att hon skulle få hoppa sele så att hon klarar av Axeln i höst. Det var föresten ett av hennes mål på lägret men tyvärr klarade hon inte den.


                   

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av patricia - 12 december 2011 16:05

Nu är jag inne på min tredje dag på bara soppor. Går rätt bra ändå men att laga mat till familjen är ingen höjdare! Hur vet jag vad maten smakar?!?!   ...

Av patricia - 10 december 2011 00:27

Kankse dags för en ny uppdatering!   Emma har blivit B-åkare! En mycket tuff period fram för sig! Hon har haft sin första klubbtävling och hon slutade på en 16 plats med 9.78 poäng! Det hoppas vi på att hon klår på nästa klubbtävling.   Lör...

Av patricia - 11 oktober 2011 23:41

Jag har funderat nu ett tag varför jag ska ha en blogg? jag skriver ju allt på facebook ändå!     jaja har ju lite att skriva ändå.   Familjen var in turkiet i september, med på resan var även 2 av mina syskon och mamma. Vi hann inte en...

Av patricia - 7 april 2011 21:50

Idag var jag nere på Intersport och köpte mina dyraste skor någonsin! Det är säkert en del som tycker att summan är fjuttig men den är mycket för mig 690 kr!!! Ett par Adidas löparskor...men det innebär inte att jag ska börja springa HAHA! Nej nej ...

Av patricia - 7 april 2011 21:38

Jaha då var Emma 10 år! tiden går så fort.....snart flyttar hon väl hemifrån med. Lite bilder från den dagen! Den stor presenten var att Emma ska få åka på Tyringelägret i sommar!               ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se