Direktlänk till inlägg 13 januari 2011

Måste blogga

Av patricia - 13 januari 2011 22:43

känner att jag måste blogga lite.

Det var ett tag sedan nu.


Såhär en månad efter knä operationen så mår mitt knä rätt så bra, skönt att det går framåt.


Men jag har märkt att jag inte trivs på mitt jobb! kan inte sätta fingret direkt på varför, men så är det bara.


Emma var idag på info ang intagning för musikklass. De fick sjunga och göra lite olika saker, jag jobbade men det hade varit kul att vara med.

Men jag kan vara med när det är själva "prov" dagen. Men jag följer nog inte med in.


Nästa helg bär det av till Kalmar igen......det är dags för Emma att testa fri1.

Vet att hon kommer att få rest om hon inte gör en helomvändning och fixar bakåt piruetten.


Emil ska börja på handboll!!! Ska bli så kul att se honom göra något.

Emma ska med testa på, men hon kommer inte att köra fullt ut som de andra,

 om hon inte gillar det bättre än konståkningen och börjar på handboll istället ;-)

Vilket jag inte tror kommer hända.


*ses*


 
ANNONS
 
Maria

Maria

15 januari 2011 00:40

jag höll på att trilla av stolen nu!

http://www.qaktus.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av patricia - 12 december 2011 16:05

Nu är jag inne på min tredje dag på bara soppor. Går rätt bra ändå men att laga mat till familjen är ingen höjdare! Hur vet jag vad maten smakar?!?!   ...

Av patricia - 10 december 2011 00:27

Kankse dags för en ny uppdatering!   Emma har blivit B-åkare! En mycket tuff period fram för sig! Hon har haft sin första klubbtävling och hon slutade på en 16 plats med 9.78 poäng! Det hoppas vi på att hon klår på nästa klubbtävling.   Lör...

Av patricia - 11 oktober 2011 23:41

Jag har funderat nu ett tag varför jag ska ha en blogg? jag skriver ju allt på facebook ändå!     jaja har ju lite att skriva ändå.   Familjen var in turkiet i september, med på resan var även 2 av mina syskon och mamma. Vi hann inte en...

Av patricia - 25 juni 2011 20:26

jag är så fruktansvärt dålig på att blogga!! kommer på det ibland när jag läser Marias blogg. jag är sjukskriven just nu. har opererat knät och fått ett nytt korsband. Det går rätt bra nu...har gått några steg bara med en krycka.   Emil har h...

Av patricia - 7 april 2011 21:50

Idag var jag nere på Intersport och köpte mina dyraste skor någonsin! Det är säkert en del som tycker att summan är fjuttig men den är mycket för mig 690 kr!!! Ett par Adidas löparskor...men det innebär inte att jag ska börja springa HAHA! Nej nej ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se