Direktlänk till inlägg 22 oktober 2010

Kalmar

Av patricia - 22 oktober 2010 00:33

Imorgon eftermiddag bär det av till Kalmar, hoppas snön inte ligger kvar.

Emma ska åka sin första konståknings tävling på lördag så vi ska bo på hotel en natt så vi inte behöver åka mitt inatten hemifrån.

Ska bli spännande och se hur hon kommer att åka, kommer hon att skärpa sig eller kommer hon att bli nervös och bara ramla?! Vem vet!

Och hur kommer JAG att vara..........?? nervös? hm det tror jag nog att jag kommer att vara LER!


 
ANNONS
 
Ingen bild

marie-louise

22 oktober 2010 20:23

Åh, vad spännande. Jag håller tummarna hela dagen!
Jag tror att du kommer vara mer nervös än din dotter. :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av patricia - 12 december 2011 16:05

Nu är jag inne på min tredje dag på bara soppor. Går rätt bra ändå men att laga mat till familjen är ingen höjdare! Hur vet jag vad maten smakar?!?!   ...

Av patricia - 10 december 2011 00:27

Kankse dags för en ny uppdatering!   Emma har blivit B-åkare! En mycket tuff period fram för sig! Hon har haft sin första klubbtävling och hon slutade på en 16 plats med 9.78 poäng! Det hoppas vi på att hon klår på nästa klubbtävling.   Lör...

Av patricia - 11 oktober 2011 23:41

Jag har funderat nu ett tag varför jag ska ha en blogg? jag skriver ju allt på facebook ändå!     jaja har ju lite att skriva ändå.   Familjen var in turkiet i september, med på resan var även 2 av mina syskon och mamma. Vi hann inte en...

Av patricia - 25 juni 2011 20:26

jag är så fruktansvärt dålig på att blogga!! kommer på det ibland när jag läser Marias blogg. jag är sjukskriven just nu. har opererat knät och fått ett nytt korsband. Det går rätt bra nu...har gått några steg bara med en krycka.   Emil har h...

Av patricia - 7 april 2011 21:50

Idag var jag nere på Intersport och köpte mina dyraste skor någonsin! Det är säkert en del som tycker att summan är fjuttig men den är mycket för mig 690 kr!!! Ett par Adidas löparskor...men det innebär inte att jag ska börja springa HAHA! Nej nej ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se