Direktlänk till inlägg 15 maj 2010

Kalas

Av patricia - 15 maj 2010 23:27

Äntligen var det dags för kalas för klasskompisar och nårga till.

Emma hade bjudit 12 st.....2 kunde inte och det var 5 som kom!

Resten har jag ingen anning om var de höll hus. Tråkigt eftersom man räknar ju med att de ska komma om de inte ringer och säger ifrån.

Mat och glass var beräknat till 10 men nu blev det en massa över.

Presentern som barnen skulle få istället för godis påsen hade räckt med att jag hade köpt 5 st! istället för 12! hade sparat lite pengarn där men men ...de som var där fick ta med till sina systrar!

Och de verkade ha roligt.

        


 
ANNONS
 
Maria

Maria

16 maj 2010 13:14

kul att så många var silverklädda =)

http://www.qaktus.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av patricia - 12 december 2011 16:05

Nu är jag inne på min tredje dag på bara soppor. Går rätt bra ändå men att laga mat till familjen är ingen höjdare! Hur vet jag vad maten smakar?!?!   ...

Av patricia - 10 december 2011 00:27

Kankse dags för en ny uppdatering!   Emma har blivit B-åkare! En mycket tuff period fram för sig! Hon har haft sin första klubbtävling och hon slutade på en 16 plats med 9.78 poäng! Det hoppas vi på att hon klår på nästa klubbtävling.   Lör...

Av patricia - 11 oktober 2011 23:41

Jag har funderat nu ett tag varför jag ska ha en blogg? jag skriver ju allt på facebook ändå!     jaja har ju lite att skriva ändå.   Familjen var in turkiet i september, med på resan var även 2 av mina syskon och mamma. Vi hann inte en...

Av patricia - 25 juni 2011 20:26

jag är så fruktansvärt dålig på att blogga!! kommer på det ibland när jag läser Marias blogg. jag är sjukskriven just nu. har opererat knät och fått ett nytt korsband. Det går rätt bra nu...har gått några steg bara med en krycka.   Emil har h...

Av patricia - 7 april 2011 21:50

Idag var jag nere på Intersport och köpte mina dyraste skor någonsin! Det är säkert en del som tycker att summan är fjuttig men den är mycket för mig 690 kr!!! Ett par Adidas löparskor...men det innebär inte att jag ska börja springa HAHA! Nej nej ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se