Direktlänk till inlägg 25 februari 2009

VA!!!!

Av patricia - 25 februari 2009 21:53

Ni måste bara kolla denna länk!!!!!


 http://www.aftonbladet.se/webbtv/livsstil/article4208764.ab 
ANNONS
 
Maria

Maria

26 februari 2009 21:43

Jag skrev och frågade om de hade vinterlycra och får svaret "ja, men det heter thermolycra." Hur som helst, jag glömde ju kolla Emmas byxor. Fick fixa lite. Sydde ett par till Julia i stl 128. Jättestora. Fick kapa massor för att hon ska kunna ha dem. De är fortfarande stora men jag vill att hon ska kunna ha dem nästa år också. Ska ta med Jonnas på tisdag för att prova.

http://qaktus.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av patricia - 12 december 2011 16:05

Nu är jag inne på min tredje dag på bara soppor. Går rätt bra ändå men att laga mat till familjen är ingen höjdare! Hur vet jag vad maten smakar?!?!   ...

Av patricia - 10 december 2011 00:27

Kankse dags för en ny uppdatering!   Emma har blivit B-åkare! En mycket tuff period fram för sig! Hon har haft sin första klubbtävling och hon slutade på en 16 plats med 9.78 poäng! Det hoppas vi på att hon klår på nästa klubbtävling.   Lör...

Av patricia - 11 oktober 2011 23:41

Jag har funderat nu ett tag varför jag ska ha en blogg? jag skriver ju allt på facebook ändå!     jaja har ju lite att skriva ändå.   Familjen var in turkiet i september, med på resan var även 2 av mina syskon och mamma. Vi hann inte en...

Av patricia - 25 juni 2011 20:26

jag är så fruktansvärt dålig på att blogga!! kommer på det ibland när jag läser Marias blogg. jag är sjukskriven just nu. har opererat knät och fått ett nytt korsband. Det går rätt bra nu...har gått några steg bara med en krycka.   Emil har h...

Av patricia - 7 april 2011 21:50

Idag var jag nere på Intersport och köpte mina dyraste skor någonsin! Det är säkert en del som tycker att summan är fjuttig men den är mycket för mig 690 kr!!! Ett par Adidas löparskor...men det innebär inte att jag ska börja springa HAHA! Nej nej ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se