Direktlänk till inlägg 20 februari 2009

Läger i Finspång

Av patricia - 20 februari 2009 22:44

Jag har varit med Emma i Finspång i 2 dagar nu.

Det har varit läger och det verkar ha varit uppskattat men väldigt kallt.


Dag ett var det 2 ispass och BAD! badet var verkligen efterlängtat och den "gula" rutchkanan var nog det roligaste på den dagen.


Dag två hade de med 2 ispass. Jag märker att Emma har gått framåt...hennes ladnings positioner blir bättre och bättre.


Dag två hade jag med mig Emil....stackarn jag hade gjort oboy och häller upp åt honom och han dricker och bränner sig så dant i munnen. Jag kände mig såååå skyldig som inte kände hur varmt det var först.

Men allt blev bra efter ett tag då vi avslutade dagen Emil och jag med att bada och åka den GULA rutchkanan! ler


En bild på Emma fick jag iallafall....

 
ANNONS
 
Maria

Maria

22 februari 2009 11:21

Fast det handlar nog bara om nån inställning. Jag kan titta på kameran om du vill: Kanske jag faktiskt vet vad jag talar om.... :)

http://qaktus.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av patricia - 12 december 2011 16:05

Nu är jag inne på min tredje dag på bara soppor. Går rätt bra ändå men att laga mat till familjen är ingen höjdare! Hur vet jag vad maten smakar?!?!   ...

Av patricia - 10 december 2011 00:27

Kankse dags för en ny uppdatering!   Emma har blivit B-åkare! En mycket tuff period fram för sig! Hon har haft sin första klubbtävling och hon slutade på en 16 plats med 9.78 poäng! Det hoppas vi på att hon klår på nästa klubbtävling.   Lör...

Av patricia - 11 oktober 2011 23:41

Jag har funderat nu ett tag varför jag ska ha en blogg? jag skriver ju allt på facebook ändå!     jaja har ju lite att skriva ändå.   Familjen var in turkiet i september, med på resan var även 2 av mina syskon och mamma. Vi hann inte en...

Av patricia - 25 juni 2011 20:26

jag är så fruktansvärt dålig på att blogga!! kommer på det ibland när jag läser Marias blogg. jag är sjukskriven just nu. har opererat knät och fått ett nytt korsband. Det går rätt bra nu...har gått några steg bara med en krycka.   Emil har h...

Av patricia - 7 april 2011 21:50

Idag var jag nere på Intersport och köpte mina dyraste skor någonsin! Det är säkert en del som tycker att summan är fjuttig men den är mycket för mig 690 kr!!! Ett par Adidas löparskor...men det innebär inte att jag ska börja springa HAHA! Nej nej ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se