Direktlänk till inlägg 18 februari 2009

4: ans märke!!

Av patricia - 18 februari 2009 19:05

Idag klarade Emma av fyrans märke!

det innehöll:

* Flygskär

* Pirruett på 6 varv

* trevals


Hade faktiskt ingen anning om att de skulle ta det idag och det visste inte Emma heller.


Kram Patricia

 
ANNONS
 
Maria

Maria

18 februari 2009 19:25

Tror du var liak snabb som jag!!

http://qaktus.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Jenny

18 februari 2009 20:40

Vad kul! Grattis till henne!

 
hannatilda

hannatilda

19 februari 2009 17:59

congrats till lillbruden! =)

http://hannatildashorna.bogspot.com

 
Ingen bild

marie-louise

26 februari 2009 17:33

Åh, vad kul. Grattis från mig. Vi har tyvärr inte detta system hos oss. Vilket jag tycker är synd. För det är ju faktiskt ett bevis på att de går framåt och lär sig. Våran träning är inte speciellt bra och det känns inte som om det händer så mycket. Det är nästan så jag inte vill åka med ner för jag blir liksom galen när ingen säger till när barnen gör fel. Men visst har hon lärt sig fler saker men hur långt borde de ha kommit. Ja, frågorna är många. Den 8 mars skall vi iallafall iväg på en vänskapstävling i grannstan. Det kan bli lite kul. Får väl se hur det går.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av patricia - 12 december 2011 16:05

Nu är jag inne på min tredje dag på bara soppor. Går rätt bra ändå men att laga mat till familjen är ingen höjdare! Hur vet jag vad maten smakar?!?!   ...

Av patricia - 10 december 2011 00:27

Kankse dags för en ny uppdatering!   Emma har blivit B-åkare! En mycket tuff period fram för sig! Hon har haft sin första klubbtävling och hon slutade på en 16 plats med 9.78 poäng! Det hoppas vi på att hon klår på nästa klubbtävling.   Lör...

Av patricia - 11 oktober 2011 23:41

Jag har funderat nu ett tag varför jag ska ha en blogg? jag skriver ju allt på facebook ändå!     jaja har ju lite att skriva ändå.   Familjen var in turkiet i september, med på resan var även 2 av mina syskon och mamma. Vi hann inte en...

Av patricia - 25 juni 2011 20:26

jag är så fruktansvärt dålig på att blogga!! kommer på det ibland när jag läser Marias blogg. jag är sjukskriven just nu. har opererat knät och fått ett nytt korsband. Det går rätt bra nu...har gått några steg bara med en krycka.   Emil har h...

Av patricia - 7 april 2011 21:50

Idag var jag nere på Intersport och köpte mina dyraste skor någonsin! Det är säkert en del som tycker att summan är fjuttig men den är mycket för mig 690 kr!!! Ett par Adidas löparskor...men det innebär inte att jag ska börja springa HAHA! Nej nej ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se