Direktlänk till inlägg 15 februari 2009

Hur dum får man bli????

Av patricia - 15 februari 2009 22:46

Jag hade fått sålt en konståkningsklänning på tradera som skulle skickas.

Jag orkade inte själv för jag var för dålig.

Magnus skickar då iväg det UTAN att titta om det finns någon adress på det!!!!

Hur jävla dum får man vara???

 
ANNONS
 
jenny

jenny

16 februari 2009 14:46

Hej!
Har sålt lite på tradera och nu undrar jag vad jag ska skicka kläderna i? Hur brukar du göra?
Kram

http://mammatillenprinsessa.blogg.se

 
Maria

Maria

16 februari 2009 17:14

Men herregud! Hoppas för allt i världen att det kommer fram....

http://qaktus.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av patricia - 12 december 2011 16:05

Nu är jag inne på min tredje dag på bara soppor. Går rätt bra ändå men att laga mat till familjen är ingen höjdare! Hur vet jag vad maten smakar?!?!   ...

Av patricia - 10 december 2011 00:27

Kankse dags för en ny uppdatering!   Emma har blivit B-åkare! En mycket tuff period fram för sig! Hon har haft sin första klubbtävling och hon slutade på en 16 plats med 9.78 poäng! Det hoppas vi på att hon klår på nästa klubbtävling.   Lör...

Av patricia - 11 oktober 2011 23:41

Jag har funderat nu ett tag varför jag ska ha en blogg? jag skriver ju allt på facebook ändå!     jaja har ju lite att skriva ändå.   Familjen var in turkiet i september, med på resan var även 2 av mina syskon och mamma. Vi hann inte en...

Av patricia - 25 juni 2011 20:26

jag är så fruktansvärt dålig på att blogga!! kommer på det ibland när jag läser Marias blogg. jag är sjukskriven just nu. har opererat knät och fått ett nytt korsband. Det går rätt bra nu...har gått några steg bara med en krycka.   Emil har h...

Av patricia - 7 april 2011 21:50

Idag var jag nere på Intersport och köpte mina dyraste skor någonsin! Det är säkert en del som tycker att summan är fjuttig men den är mycket för mig 690 kr!!! Ett par Adidas löparskor...men det innebär inte att jag ska börja springa HAHA! Nej nej ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se