Direktlänk till inlägg 27 oktober 2008

Halloween pkt!!!

Av patricia - 27 oktober 2008 17:00

Idag fick jag mitt Hallween swap paket. Det var som jag hade gissat ifrån Tisa. TACK!!!

I mitt pkt låg:


* Ett rött tyg som jag sak sy en mantel till syrran till hennes Halloweenfest på jobbet.

* Ett randigt tyg.

* Kantband i 3 olika färger

* Målar bok, pysselbok, kritor och choklad till barnen.

* En riddar tröja med mantel till Emil

* En riddar klänning till Emma


Tack så jätte mycket!!

 
ANNONS
 
tina

tina

27 oktober 2008 20:27

vad söta dom är !!! :) men OJ vad manteln blev stor! hampus va inte hemma när jag sydde den så jag hare ingen att måtta på, så dumt! om du vill minska ner den så kan jag skicka kantbandet jag använde, i så fall är det bara att hojta till :)
och så undrade jag om jag fick låna bilder från din blog och även länka hit? jag glömde ta kort innan jag skickade.. ska sätta mej och läsa igenom din blog ikväll om isak inte vaknar :) du syr så mycket fint! tack för dina komentarer :)kram kram

http://tisashem.blogspot.com

 
Ingen bild

gravida syrran

7 november 2008 09:25

Jättetack för djävulsdräkten du sydde åt mig till jobbet. Du räddade min dag. Kram Maria

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av patricia - 12 december 2011 16:05

Nu är jag inne på min tredje dag på bara soppor. Går rätt bra ändå men att laga mat till familjen är ingen höjdare! Hur vet jag vad maten smakar?!?!   ...

Av patricia - 10 december 2011 00:27

Kankse dags för en ny uppdatering!   Emma har blivit B-åkare! En mycket tuff period fram för sig! Hon har haft sin första klubbtävling och hon slutade på en 16 plats med 9.78 poäng! Det hoppas vi på att hon klår på nästa klubbtävling.   Lör...

Av patricia - 11 oktober 2011 23:41

Jag har funderat nu ett tag varför jag ska ha en blogg? jag skriver ju allt på facebook ändå!     jaja har ju lite att skriva ändå.   Familjen var in turkiet i september, med på resan var även 2 av mina syskon och mamma. Vi hann inte en...

Av patricia - 25 juni 2011 20:26

jag är så fruktansvärt dålig på att blogga!! kommer på det ibland när jag läser Marias blogg. jag är sjukskriven just nu. har opererat knät och fått ett nytt korsband. Det går rätt bra nu...har gått några steg bara med en krycka.   Emil har h...

Av patricia - 7 april 2011 21:50

Idag var jag nere på Intersport och köpte mina dyraste skor någonsin! Det är säkert en del som tycker att summan är fjuttig men den är mycket för mig 690 kr!!! Ett par Adidas löparskor...men det innebär inte att jag ska börja springa HAHA! Nej nej ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se