Direktlänk till inlägg 25 oktober 2008

"Tävla"

Av patricia - 25 oktober 2008 00:05

Den 1 November ska Emma tävla med konståkningen.

Men det är ingen riktig tävling. Men en mycket rolig grej för barnen.

De ska improvisera och visa vad de kan. De kommer att bli "bedömda", en mycket snäll sådan. Förra året var det priser som "bästa flygskär" eller "bästa piruette" och det är bra tycker jag. Ingen blir utan pris.

Emma började hemma och visa vad hon skulle göra.

Det var bubblor, bågar,tuppen,köttbullen, piruette på ett ben,spegeln och pinnen! (Det är bara att hålla med ler) 

Det kommer iallfall att bli kul att se henne, hon går in för det sådant.(iallafall hemma, på lektionerna kan det vara lite si och så med konsentrationen)


Kram patricia

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av patricia - 12 december 2011 16:05

Nu är jag inne på min tredje dag på bara soppor. Går rätt bra ändå men att laga mat till familjen är ingen höjdare! Hur vet jag vad maten smakar?!?!   ...

Av patricia - 10 december 2011 00:27

Kankse dags för en ny uppdatering!   Emma har blivit B-åkare! En mycket tuff period fram för sig! Hon har haft sin första klubbtävling och hon slutade på en 16 plats med 9.78 poäng! Det hoppas vi på att hon klår på nästa klubbtävling.   Lör...

Av patricia - 11 oktober 2011 23:41

Jag har funderat nu ett tag varför jag ska ha en blogg? jag skriver ju allt på facebook ändå!     jaja har ju lite att skriva ändå.   Familjen var in turkiet i september, med på resan var även 2 av mina syskon och mamma. Vi hann inte en...

Av patricia - 25 juni 2011 20:26

jag är så fruktansvärt dålig på att blogga!! kommer på det ibland när jag läser Marias blogg. jag är sjukskriven just nu. har opererat knät och fått ett nytt korsband. Det går rätt bra nu...har gått några steg bara med en krycka.   Emil har h...

Av patricia - 7 april 2011 21:50

Idag var jag nere på Intersport och köpte mina dyraste skor någonsin! Det är säkert en del som tycker att summan är fjuttig men den är mycket för mig 690 kr!!! Ett par Adidas löparskor...men det innebär inte att jag ska börja springa HAHA! Nej nej ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se